درمان سرطان

(نکته 45) غذا و مبارزه با سرطان
خوراکی ها و غذاهایی وجود دارند که می توانند با روش های زیر جلوی بروز و رشد و گسترش سرطان را بگیرند.
1- محافظت سلول ها در مقابل مواد سرطان زا
2- تولید موادی در کبد برای خنثی کردن اثر مواد سرطان زا
3- خنثی کردن مستقیم مواد سرطان زا و بی اثر کردن آن ها
4- ممانعت از رشد سلول های سرطانی
5- از بین بردن سلول های سرطانی
6- تقویت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سلول های سرطانی
7- ممانعت از رشد عروق خونی جدید که باید حیات سلول های سرطانی و گسترش آن ها لازم است.
از مواد غذایی بازدارنده سرطان می توان به ویتامین C، اسید فولیک، گوجه فرنگی (به خاطر لیکوپن موجود در آن)، صیفیجات، سیر و پیاز و ... اشاره نمود.
در بعضی از غذاها هم مواد مضر وجود دارد و هم مواد مفید، عقل حکم می کند که مواد مضر مورد مصرف قرار نگیرد یا در حد امکان کم مصرف گردد و در عین حال مواد مفید بیش تر مصرف گردد، البته مصرف یک نوبت مادۀ مفید یا مضر چندان تأثیری در زندگی روزمره ندارد. مهم عادت به رژیم غذایی سالم است که در طول عمر تعیین کننده خواهد بود.
می توان با کم کردن مصرف گوشت به خصوص گوشت قرمز، گوشت دودی، گوشت نمک سود شده، چربی ها حیوانی و چربی های اشباع شده و هم چنین با اضافه نمودن سبزی های تازه، میوه ها، غلات - همراه با سبوس آن ها -، حبوبات، لبنیات تازه و کم چرب و تمرینات مرتب و مداوم، بدن خود را در مقابل بسیاری از بیماری ها و مهم تر از همه سرطان محافظت کنیم. معمولا مصرف غذاهای مضر و مواد سرطان زا می تواند از 3 راه باعث افزایش احتمال به سرطان شود.
1- آسیب رساندن به هسته سلول و سرطانی شدن سلول سالم
2- فعال کردن آنزیم ها و ژن های سرطانی که به صورت نهفته سلول وجود دارند.
3- حساس کردن سلول سالم بر اثرات سرطان زایی مواد یا عوامل دیگر
هم چنین چاقی باعث به هم خوردن تعادل هورمونی غدد می شود و می تواند در بروز رشد و گسترش سلول های سرطانی نقش مؤثری داشته باشد.
توصیه های تغذیه ای برای مبارزه با سرطان ها
1- حداقل 5 و ترجیحا 7 تا 10 نوبت در روز از سبزی و میوه تازه استفاده کنید.
2- سعی کنید از غلات و حبوبات در رژیم غذایی خود بیش تر استفاده کنید.
3- در مصرف گوشت قرمز تا می توانید پرهیز کنید و حتی المقدور به جای آن گوشت ماهی و مرغ مصرف نمایید و در غیر این صورت می توانید از حبوبات و غلات استفاده کنید.
4- از مصرف مواد غذایی کنسرو شده به ویژه گوشت های کنسرو شده، گوشت های دودی، گوشت های نمک سود شده، پرهیز کنید. این مواد بسیار خطرناک و سرطان زا هستند.
5- مقدار کمِ روغن زیتون و روغن ماهی، چربی مورد نیاز بدن شما را تأمین می کند. چربی های اشباع شده و حیوانی احتمال ابتلا به بعضی از انواع سرطان ها را افزایش می دهند.
6- برای مصرف غذاهای پختنی دقت کنید که آن ها کاملا پخته شده باشند و از مصرف غذاهای نیم پخته و نپخته، جداً پرهیز کنید.
7- از حجم غذای خود بکاهید و به دفعات آن اضافه کنید.
8- با ورزش و رژیم غذایی مناسب وزن خود را در حد متعادل نگه دارید.
(نکته 46) رژیم غذایی سرطان
1- سرطان مثانه: هویج، شیر، کلم بروگلی، کلم برگ، گل کلم، شلغم.
2- سرطان پستان: ماست شیرین کم چربی، زردآلو، خرمالو، سیب، سبزی های برگی با رنگ سبز تیره و نارنجی نظیر: اسفناج، جعفری، گشنیز و کلم بروگلی و کدو حلوایی.
3- سرطان کولون: سبزیجات با برگ سبز تیره مخصوصا کلم بروگلی، گل کلم، ماست شیرین کم چرب و شیرین کم چرب به خصوص اگر ویتامین D به آن اضافه شده باشد و سبوس گندم.
4- سرطان مری: سبزی های برگی سبز تیره، سیب، گیلاس، انگور، خربزه، پیاز، نخود فرنگی، انواع لوبیا، آلو و کدو حلوایی.
5- سرطان حنجره: سبزی های برگ سبز تیره و نارنجی.
6- سرطان ریه: کلم برگ، کلم بروگلی، اسفناج، کدو حلوایی، زردآلو، تمام سبزی های برگ سبز تیره و نارنجی، انگور قرمز، تمشک، شاه توت، خرمالو، سیب و زردآلو.
7- سرطان لوزالعمده: بیش تر مرکبات و هویج.
8- سرطان پروستات: سبزی های با برگ سبز تیره و نارنجی، هویج، گوجه فرنگی، کلم برگ، کلم بروگلی، گل کم، کلم بروکسل و نخود فرنگ.
9- سرطان معده: هویج خام، کاهو، کلم، گوجه فرنگی، بادمجان، ذرت، شیر، پیاز و کدو.
در نهایت سبزیجات برگ سبز تیره نظیر گشنیز، جعفری، بولاغ اوتی، تره تیزک و از میوه ها، زردآلو، کیوی، سیب، انجیر، انگور به خوصص انگور قرمز، خربزه، پرتقال، لیموترش، توت فرنگی، شاه توت، تمشک به طور کلی برای انواع سرطان مفید می باشند و در رژیم غذایی سرطان باید مورد توجه قرار گیرند.
(نکته 47) بالا رفتن آهن و افزایش انواع سرطان
تحقیقات نشان می دهد که افزایش میزان آهن خون، می تواند به مفهوم افزایش خطر ابتلای به سرطان تلقی شود. نتیجه تحقیقات انجام شده در بسیاری از کشورها و نیز در پژوهشی گسترده در آمریکا بر روی بیش از 10000 نفر، همگی نشان می دهند که بالا رفتن آهن خون در انسان، همراه با افزایش خطر ابتلای به انواع سرطان است. کسانی که آهن اضافی در بدن دارند، بیش تر در خطر ابتلای به سرطان هستند بای مثال افرادی که اندوختۀ آهن بیش از اندازه دارند 200 بار بیش از افراد دیگر به سرطان کبد مبتلا می شوند. (در حالی که مصرف انواع گوشت به ویژه گوشت قرمز، جذب آهن بدن را افزایش می دهد.)
پژوهشگران فنلاندی طی بررسی های خود اعلام نمودند که آهن ذخیره شده در بدن، عامل عمده و مؤثر در حملات قلبی است. هر اندازه آهن موجود در بدن بیش تر باشد، خطر حملۀ قلبی افزایش بیش تری می یابد. خوشبختانه رژیم غذایی ای که کلسترول را پایین می آورد، سبب کاهش مقدار آهن زیان بخش برای قلب نیز می شود.
برای کسانی که در مصرف روزانۀ گوشت زیاده روی می کنند از دو راه به بدن خود زیان می رسانند: 1- در گوشت نوعی آهن وجود دارد که به سرعت و به آسانی جذب بدن می شود. 2- چربی و کلسترول موجود در گوشت باعث بیماری می شود. بنابراین، هر لقمه از غذای گوشتی، دو مشکل در بدن می آفریند.
کتاب غذا و شفا
100 نکته درمانی
حیدر احمدی زارع
انشالله از سال 1398به بعد هیچ بیماری سرطانی در جهان نباشه یا پیشگیری بشه و راه درمانش باشه یا از بین بره سرطان
