بــــــــــــــــستنی ســـــیب
به علت کرونا و اینکه زیاد نمی تونیم از بیرون چیزی بخریم آموزش غذاها و بستنی و نوشیدنی و دسرها رو که هم آسون و زیاد ضرر نداشته باشه و زیاد هم گرون نباشه به مرور براتون میزارم تا اگه امکاناتش رو داشتید درست کنید و کمتر در معرض خطر کرونا باشید
بــــــــــــستنی سیب
مواد لازم:
سیب متوسط...........................................................4 عدد
عسل..........................................................1 قاشق غذاخوری
پودر پسته ....................................................1 قاشق غذاخوری
پودر ثعلب .....................................................1 قاشق چای خوری
گلاب .............................................................2 قاشق غذاخوری
وانیل شکری ...............................................نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
سیب ها را پوست کنده، دانه های آن را خارج کنید، سپس آنها را خُرد کرده، به همراه پودر ثعلب، وانیل، عسل و گلاب در مخلوط کن، کاملاً مخلوط نمایید تا به صورت یکنواخت درآید. مواد به دست آمده را در یک ظرف مناسب ریخته، پودر پسته را نیز با آن مخلوط کرده، در فریز قرار دهید. هر 20 دقیقه یک بار، آن را از فریز خارج نموده، هم بزنید و مجدداً در فریز بگذارید. این عمل را 2 تا 3 بار تکرار کنید تا بستنی خود را گرفته، قوام پیدا کند.
این بستنی رو درست در تابستون گرم امیدوارم بهتون بچسبه
منبع:
کتاب ارمغان تندرستی
آشنایی با غذاهای گیاهی، حیوانی، دریایی، نکتار میوه جات و سبزیجات
جمشید خدادادی
عضو جامعه مخترعین و مبتکرین ایران
با مقدمه: دکتر محمد هادی مؤذن جامی